Atlaskvällsfjäril
Attacus atlas
- Shared by: 🐝 @wildkloth
- Location: confirmed
- Discovered: June 2, 2026
About this species
Atlaskvällsfjärilen, även känd som Atlasfjäril, är en av världens största fjärilar med en imponerande vingbredd. Denna art lever bara som vuxen i en till två veckor och tar ingen föda under denna tid, utan lever på reserver från larvstadiet. Dess naturliga habitat är de tropiska och subtropiska skogarna i Sydostasien.