Atlaskvällsfjäril
Attacus atlas
- Geteilt von: 🐝 @wildkloth
- Ort: confirmed
- Entdeckt am: 2. Juni 2026
Über diese Art
Atlaskvällsfjärilen, även känd som Atlasfjäril, är en av världens största fjärilar med en imponerande vingbredd. Denna art lever bara som vuxen i en till två veckor och tar ingen föda under denna tid, utan lever på reserver från larvstadiet. Dess naturliga habitat är de tropiska och subtropiska skogarna i Sydostasien.