Atlaskvällsfjäril
Attacus atlas
- Partagé par: 🐝 @wildkloth
- Lieu: confirmed
- Découvert le: 2 juin 2026
À propos de cette espèce
Atlaskvällsfjärilen, även känd som Atlasfjäril, är en av världens största fjärilar med en imponerande vingbredd. Denna art lever bara som vuxen i en till två veckor och tar ingen föda under denna tid, utan lever på reserver från larvstadiet. Dess naturliga habitat är de tropiska och subtropiska skogarna i Sydostasien.