Atlaskvällsfjäril
Attacus atlas
- Delat av: 🐝 @wildkloth
- Plats: confirmed
- Upptäckt: 2 juni 2026
Om denna art
Atlaskvällsfjärilen, även känd som Atlasfjäril, är en av världens största fjärilar med en imponerande vingbredd. Denna art lever bara som vuxen i en till två veckor och tar ingen föda under denna tid, utan lever på reserver från larvstadiet. Dess naturliga habitat är de tropiska och subtropiska skogarna i Sydostasien.